БПро CS:GO – Победител Home DominantBpro CS :GO – Winner Home Dominant

HOME DOMINANT Е ПОБЕДИТЕЛЯТ В КОЛЕДНИЯ ГЕЙМИНГ ТУРНИР ПО CS:GO

На 19 декември в Sopharma Business Towers, София се проведе професионален гейминг турнир по CS:GO. В надпреварата за купата и приза „Най-добър гейминг отбор на България“ се състезаваха четири отбора. Големият победител в битките стана ясен след повече от десет часа съревнование. На първо място се класира отбора на HOME DOMINANT с капитан Vasil ‘k0RsAr’ Boyanov. На второ и трето място се класираха съответно отборите на WINFICTION с капитан Subin ‘vpR’ Nikolov и HSBG с капитан Николай ‘pNshr‘ Паунин. Най-добрите играчи получават възможност за цялостна подкрепа, включваща професионален мениджмънт и спонсорство. BLTZKRG нямаха много късмет, но показаха силна игра и срещу HD и срещу HSBG!

Събитието BPro Gaming CS:GO Selection беше подкрепено от ACER Bulgaria и машините на Predator и страхотната периферия предоставена от ASUS.
Подкрепата на JarComputers и NEXTtv, също е от голямо значение за геймърите от BPro Gaming Alliance.

Искаме да благодарим на всички, които се включиха в организацията и обещаваме да направим невъзможното, за да обединим българските геймъри и да печелим турнири наред!

Най-интересното тепърва предстои…

Турнирът бе излъчен във срийминг канала на BPro_eSports и наблюдаван от повче от 500 уникални посетителя, а благодарение на коментаторът на състезанието Наско (Atenti) и операторът Пламен (Novaka), гостите в залата имаха възможност да следят битките на живо. Организаторите на събитието се погрижиха  за доброто настроение на посетителите с много изненади. Всеки гост на турнира участва в томбола и заслужено повечето си тръгнаха с подаръци.

Инициаторите на събитието BPro Gaming имат за основна цел до подпомагат електронните спортове в България, като селектират най-добрите играчи в гейминга. Стремежът им е съсредоточен върху развитието на българските,  отбори, които да бъдат конкурентни на световната гейминг сцена.

Весели празници на всички!!!
BPro Gaming and BPro Gaming Alliance
We support the future of eSport

DSC_0492